Intrebare deschisa

Definitie Intrebare deschisa

Tip de intrebare formulata in cuprinsul unui chestionar, la care subiectii vor raspunde cu propriile cuvinte, fara nici o constrangere din partea operatorului in formularea raspunsurilor (raspuns deschis, necodificat, liber exprimat).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intrebare deschisa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intrebare deschisa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intrebare deschisa. Definitiile termenilor despre Intrebare deschisa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intrebare deschisa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intrebare deschisa.