Intrebare inchisa

Definitie Intrebare inchisa

Tip de intrebare din cuprinsul unui chestionar care ofera un numar limitat de raspunsuri posibile (spre exemplu, da/nu, A/B/C/D/E/F), respondentul urmand sa selecteze raspunsul/raspunsurile dorite (optiunea de raspuns poate fi unica sau multipla). Mai sunt cunoscute si sub numele de intrebari cu alegere fortata sau cu raspuns fix. Exemplu (tipuri de inrebari inchise):DihotomiceCu optiune unica de raspunsCu alegere multiplaClasamentScalare (scala de atitudine)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intrebare inchisa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intrebare inchisa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intrebare inchisa. Definitiile termenilor despre Intrebare inchisa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intrebare inchisa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intrebare inchisa.