Intreprindere profesionala unipersonala cu responsabilitate limitata (IPURL)

Definitie Intreprindere profesionala unipersonala cu responsabilitate limitata (IPURL)

Tip exceptional de organizare a activitatii practicienilor in insolventa reglementat prin Ordonanta de urgenta nr. 86/2006 privind organizarea activitatii practicienilor in insolventa din 08/11/2006, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 944 din 22/11/2006.Abreviere: IPURL, I.P.U.R.L.Forma normala de organizare a activitatii practicienilor in insolventa este Societatea civila profesionala cu personalitate juridica si raspundere limitata (SPRL).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intreprindere profesionala unipersonala cu responsabilitate limitata (IPURL)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intreprindere profesionala unipersonala cu responsabilitate limitata (IPURL).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intreprindere profesionala unipersonala cu responsabilitate limitata (IPURL). Definitiile termenilor despre Intreprindere profesionala unipersonala cu responsabilitate limitata (IPURL) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intreprindere profesionala unipersonala cu responsabilitate limitata (IPURL), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intreprindere profesionala unipersonala cu responsabilitate limitata (IPURL).