Poze Intreprinderi

  • Uniunea Județeana a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariaților Dolj  lanseaza astazi proiectului ICAR Incluziune prin micro - Credit si Ajutor Reciproc — strategie sustenabila a economiei sociale pentru ocupare si creare de intreprinderi sociale.

    Poza: Uniunea Județeana a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariaților Dolj lanseaza astazi proiectului ICAR Incluziune prin micro - Credit si Ajutor Reciproc — strategie sustenabila a economiei sociale pentru ocupare si creare de intreprinderi sociale.

  • Workshop cofinantat din Fondul Social European  cu tema “Asigurarea Securitatii si Sanatatii in Munca in intreprinderi

    Poza: Workshop cofinantat din Fondul Social European cu tema “Asigurarea Securitatii si Sanatatii in Munca in intreprinderi" organizat de ARSSM

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul intreprinderi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la intreprinderi. Pozele pe tema intreprinderi cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul intreprinderi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la intreprinderi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la intreprinderi.