Intretinere

Definitie Intretinere

Termen prin care se desemneaza faptul unei persoane de a pune la dispozitia alteia cele necesare traiului, in temeiul legii sau al unui contract.Intretinerea trebuie sa satisfaca nevoile de ordin material (procurarea si prepararea hranei, asigurarea de imbracaminte si incaltaminte, asigurarea lenjeriei - de pat si de corp -, asigurarea medicamentelor si ingrijirilor medicale, efectuarea curatenie, plata consumului de electricitate, apa, canal, combustivil etc), cat si nevoile de ordin spiritual, moral (culturale, stiintifice, artistice, de informare, de agrement etc) neacoperite, ale celui in cauza, putand fi realizata numai prin utilizarea si imbinarea tuturor mijloacelor adecvate atingerii unui asemenea scop.Daca beneficiarul este un minor sau un tanar aflat in continuarea studiilor sau a pregatirii profesionale pe care le-a inceput in timpul minoratului, ea va cuprinde si mijloacele si activitatile necesare acoperirii nevoilor specifice ale acestuia privitoare la crestere, educare, invatatura, pregatire profesionala etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intretinere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intretinere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intretinere. Definitiile termenilor despre Intretinere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intretinere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intretinere.