Introductory Stage of Product Life Cycle

Definitie Introductory Stage of Product Life Cycle

Primul stadiu in ciclul de viata al unui produs de succes produsul castiga acceptare relativ incet, exista mai multe variante ale sale, nu exista competitie, distributia este neregulata, promovarea are ca scop informarea pietei (si nu sa persuadeze sau sa reaminteasca), strategii de penetrare a pietei, strategii de stabilire relativa a pretului

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Introductory Stage of Product Life Cycle? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Introductory Stage of Product Life Cycle.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Introductory Stage of Product Life Cycle. Definitiile termenilor despre Introductory Stage of Product Life Cycle cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Introductory Stage of Product Life Cycle, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Introductory Stage of Product Life Cycle.