Intuitu personae

Definitie Intuitu personae

Expresie din limba latina Utilizata pentru a caracteriza sau pentru a desemna un contract sau un alt act juridic, la a carui incheiere consideratia persoanei contractantului sau calitatile lui personale au fost determinante.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intuitu personae? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intuitu personae.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intuitu personae. Definitiile termenilor despre Intuitu personae cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intuitu personae, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intuitu personae.