Inventar intermitent pentru stocurile din productie proprie

Definitie Inventar intermitent pentru stocurile din productie proprie

Aplicarea inventarului intermitent pentru stocurile din productia proprie presupune constatarea variatiei stocurilor din productie proprie (produse, baracamente, animale si productia in curs de executie), la inchiderea exercitiului, prin anularea stocului initial si constatarea stocului final, prin intermediul contului 711 Venituri din productia stocata.Productia in curs de executie, sub forma de produse, lucrari si servicii in curs de executie, se contabilizeaza numai prin metoda inventarului intermitent.Stocurile finale (de la inchiderea exercitiului) sunt determinate prin inventariere fizica.Soldul contului 711 Venituri din productia stocata prezinta aceeasi semnificatie ca si in cazul inventarului permanent pentru stocurile din productie proprie.Nu se pune problema constatarii plusurilor sau minusurilor in gestiune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inventar intermitent pentru stocurile din productie proprie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inventar intermitent pentru stocurile din productie proprie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inventar intermitent pentru stocurile din productie proprie. Definitiile termenilor despre Inventar intermitent pentru stocurile din productie proprie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inventar intermitent pentru stocurile din productie proprie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inventar intermitent pentru stocurile din productie proprie.