Inventar permanent pentru stocurile din cumparari

Definitie Inventar permanent pentru stocurile din cumparari

Potrivit acestei metode, in cursul exercitiului are loc debitarea conturilor de stocuri din cumparari (respectiv 30 Stocuri de materii si materiale, 32 Obiecte de inventar, 36 Animale, 37 Marfuri si 38 Ambalaje), cu intrarile de stocuri, evaluate la pret de inregistrare (cost de achizitie, pret standard, pret de vanzare etc.) si creditarea acelorasi conturi cu iesirile din stoc aferente perioadei de gestiune.La sfarsitul exercitiului, soldurile conturilor de stocuri din cumparari sunt comparate cu valorile faptice, rezultate din inventariere, eventualele diferente (plusuri sau minusuri de inventar) fiind regularizate prin aducerea soldurilor la marimea reala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inventar permanent pentru stocurile din cumparari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inventar permanent pentru stocurile din cumparari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inventar permanent pentru stocurile din cumparari. Definitiile termenilor despre Inventar permanent pentru stocurile din cumparari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inventar permanent pentru stocurile din cumparari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inventar permanent pentru stocurile din cumparari.