Inventie

Definitie Inventie

Creatie stiintifica sau tehnica sau tehnica, ce prezinta noutate si progres fata de stadiul cunoscut al tehnicii mondiale, nu a mai fost brevetata sau facuta in tara noastra sau pe plan international, reprezinta o solutie tehnica si poate fi aplicata pentru rezolvarea unor probleme din economie, stiinta, ocrotirea sanatatii, apararea nationala sau in orice alt domeniu al vietii economice si sociale.Inventiile sunt protejate din punct de vedere juridic prin brevete de inventie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inventie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inventie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inventie. Definitiile termenilor despre Inventie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inventie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inventie.