Inventory Remarketing

Definitie Inventory Remarketing

Strategie inovativa de reducere a riscului in introducerea unui produs nou. O actiune prioritara in lansarea unui produs nou este negocierea cu o companie de remarketing de inventar, pentru cazul in care produsul nu se vinde conform planului compania de remarketing va cumpara o parte din stoc, la un pret stabilit anterior, si va revinde marfa, de obicei pe piete diferite si prin canale de distributie diferite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inventory Remarketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inventory Remarketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inventory Remarketing. Definitiile termenilor despre Inventory Remarketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inventory Remarketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inventory Remarketing.