Investitii financiare

Definitie Investitii financiare

Categorie a investitiilor. Sunt reprezentate, in principal, de titlurile emise de alte intreprinderi, cumparate si detinute o perioada mai mare de un an.In aceasta categorie de investitii sunt cuprinse si creantele imobilizate, generate, in general, de acordarea de imprumuturi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Investitii financiare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Investitii financiare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Investitii financiare. Definitiile termenilor despre Investitii financiare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Investitii financiare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Investitii financiare.