Invitatie la evenimente

Definitie Invitatie la evenimente

Ansamblu de activitati de relatii publice vizand stabilirea, mentinerea si dezvoltarea unor relatii de incredere ale firmei cu un public determinat (clienti, furnizori, personal, actionari, mediu economic, social, administrativ, presa etc). Exemple: rezervarea de locuri la spectacole, la intreceri sportive, expozitii, festivaluri, concerte, organizarea de excursii, vizite de presa, simpozioane, open days, lunch-time drinks party, cocktail party (cu prilejul lansarii unui produs nou) etc. Aceste actiuni necesita o buna organizare, prealabila: invitatii, rezervari, materiale promotionale, press release etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Invitatie la evenimente? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Invitatie la evenimente.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Invitatie la evenimente. Definitiile termenilor despre Invitatie la evenimente cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Invitatie la evenimente, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Invitatie la evenimente.