IP Address

Definitie IP Address

Internet Protocol Address. O adreasa IP este un numar unic(asemanator unui numar de telefon) alocat fiecarui computer conectat la Internet. Aceasta adresa numerica poate fi transformata intr-un nume de domeniu daca numele unui domeniu s-a inregistrat pe acest numar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru IP Address? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul IP Address.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la IP Address. Definitiile termenilor despre IP Address cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la IP Address, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la IP Address.