IP Devel – Sustinerea investitiilor in mediul dinamic IT

BUCURESTI - 31 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

IP Devel a participat la cea de-a 5-a editie a Forumului International de Investitii, cel mai important eveniment de promovare a investiilor straine pe piata locala, eveniment ce isi propune sa analizeze perspectiva abordarii in viitor a unor piete noi cu potential mare de dezvoltare, regionala sau nationala.

IP Devel – Sustinerea investitiilor in mediul dinamic IT

Evenimentul din acest an a avut loc in perioada 27-29 octombrie la Centrul International de Conferinte al CCIR, s-a desfasrat sub deviza “Viitorul Investitiilor Straine Directe: Regional vs. National” si a reunit reprezentanti oficiali din tarile aflate in regiunea Marii Negre, dunareana si ai Europei Centrale si de Sud-Est precum si reprezentanti ai institutiilor publice, organizatiilor internationale si ai comunitatii de afaceri din aceste tari, dar si presei de specialitate.

In cadrul sesiunii pentru investitii nationale vs regionale, Maria Constantinescu, Regional Sales Manager IP Devel, a sustinut o prezentare pe tema sustinerii investitiilor intr-un mediu atat de dinamic cum este IT-ul si modele comerciale cu risc scazut de atragere a investitiilor straine directe.

Prezentarea a fost de un real interes, abordind aspecte curente ale investitiilor in IT, cresterea fulminanta a acestui sector si pozitia favorabila a Romaniei din acest punct de vedere fata de celelalte tari din Sud-Estul Europei.

Despre IP Devel

IP Devel este lider pe piata romaneasca a serviciilor complexe de IT outsourcing. Succesul acestei companii dinamice se bazeaza deopotriva pe strategia de afaceri orientata exclusiv spre servicii de outsoucing - unica in Romania, cat si pe capacitatea echipei de a solutiona cele mai noi, inovatoare si pasionante proiecte la nivel mondial. Incepand din 2000, IP Devel a furnizat clientilor sai din Asia, America de Nord si Europa peste 300 de solutii software personalizate, inregistrand o crestere anuala semnificativa.
IP Devel este certificat ISO 9001:2000 si in curs de certificare CMM. Intreaga activitate IP Devel este orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor si promovarea culturii IT&C din Romania.

IP Devel, Comunicare
Telefon: 305.15.00

media@ipdevel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ip-devel/ip-devel-sustinerea-investitiilor-in-mediul-dinamic-it