ipcti    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ipcti

 • ipcti

  Galati, Galati - 11 June 2015

  Comunicat de Algorithm+ Srl

  "A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes.” (Henry Ford, Fondator Ford Motor Company)". Acesta este sloganul care ghideaza spre performanta echipele IPCT Instalatii si Algorithm+, creatori ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta , certificat energetic , algorithm+ , ipcti , surse regenerabile

  Vezi toate comunicatele de presa despre ipcti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ipcti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ipcti. Informatiile despre ipcti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ipcti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ipcti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.