Un serviciu revoluţionar lansat de IPIX: converteşte vizitatorii online în cumpărători

BUCURESTI - 15 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

IPIX România, lider mondial în imagine la 360 de grade, lansează pe 15 martie a.c. un serviciu revoluţionar numit IPIX Sales Agent. Acest serviciu permite inserarea în “turul virtual la 360 de grade” a unui agent de vânzări care vorbeşte cu fiecare vizitator online, în parte. Misiunea lui este să îl convertească pe vizitatorul ajuns pe website în cumpărător.

IPIX Sales Agent este cel mai eficient mod de a prezenta pe internet proprietăţi imobiliare, hoteluri, sedii de companii etc.  Indiferent de locaţia prezentată, vizitatorul online este întâmpinat de către managerul hotelului, care este pregătit să îl însoţească personal prin toate încăperile hotelului. Sau de către agentul imobiliar, care este pregătit să îl însoţească şi să-i prezinte toate camerele casei sau apartamentului aflate în portofoliu. Vizitatorul online vede totul la 360 de grade, în mod interactiv – adică alege în orice moment ce anume vrea să vadă, cât timp zăboveşte într-o anumită încăpere sau de câte ori revine. De fiecare dată, IPIX Sales Agent-ul este la datorie, pregătit să înainteze oferte speciale pentru a-l convinge pe potenţialul client să cumpere pe loc sau să lase datele sale de contact pentru contacte ulterioare. IPIX Sales Agent este managerul companiei sau Moş Crăciun dacă e perioada sărbătorilor de iarnă ori Iepuraşul dacă e perioada pascală.

“Proprietarii de website-uri au la îndemână un instrument puternic pentru a face conversia vizitatorilor online în cumpărători, fie că e vorba de hoteluri, agenţii imobiliare, clinici medicale sau showroom-uri diverse. Un website trebuie să vândă. Iar IPIX Sales Agent şi-a propus să facă exact acest lucru”, a declarat Gabriel Turicianu, Managing Director la IPIX România.

Despre IPIX INTERNATIONAL BUCHAREST

IPIX România este reprezentanta IPIX Corporation, liderul mondial în imagine la 360 de grade. IPIX România furnizează soluţii de creştere a vânzărilor pentru hoteluri, pensiuni, companii imobiliare, medicale, firme de construcţii / arhitectură, instituţii de educaţie, muzee, dealeri auto, studiouri şi altele. Compania noastră creează imagini interactive la 360ºx360º cu ajutorul tehnologiei IPIX în locaţiile clienţilor, pe care le interconectează şi le afişează sub formă de tur virtual pe website, cd-rom şi broşură e-mail.IPIX Corporation este o corporaţie publică americană, listată la Bursa din New York (Nasdaq: IPIX). IPIX Corporation este liderul mondial în imagine la 360º cu 16 patente tehnologice înregistrate în domeniu. Corporaţia are sediul central în Washington DC, SUA

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ipix-romania/un-serviciu-revolutionar-lansat-de-ipix-converteste-vizitatorii-online-in-cumparatori