Ipoteca maritima

Definitie Ipoteca maritima

Constituie o asigurare a datoriei prin afectarea navei care este proprietatea debitorului. Se realizeaza prin inscrierea cotei datoriei in cartea ipotecara a navei.Dreptul care reglementeaza ipoteca maritima, precum si normele privind activitatile ipotecare sunt, de obicei, mai simple decat cele referitoare la ipoteca in cazul imobilelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ipoteca maritima? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ipoteca maritima.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ipoteca maritima. Definitiile termenilor despre Ipoteca maritima cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ipoteca maritima, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ipoteca maritima.