Iresponsabilitate

Definitie Iresponsabilitate

In materie penala, cauza care inlatura caracterul penal al faptei. Conform art.48 Cod Penal, iresponsabilitatea consta in incapacitatea unei persoane de a intelege libertatea actiunilor si de a aprecia consecintele faptei sale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Iresponsabilitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Iresponsabilitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Iresponsabilitate. Definitiile termenilor despre Iresponsabilitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Iresponsabilitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Iresponsabilitate.