isaloni    

Comunicate de presa si evenimente pe tema isaloni

 • isaloni. Standul Delta Studio de la I Saloni 2014-un real succes!

  isaloni

  Bucuresti - 15 April 2014

  Comunicat de Delta Studio Srl

  Delta Studio a participat anul acesta in calitate de expozant la cea de-a 53 a editie a targului international de mobila de la Milano, care este in mod sigur cea mai importanta manifestare la nivel european in ce priveste designul de mobilier. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: delta studio , salonul de mobila milano , isaloni

  Vezi toate comunicatele de presa despre isaloni

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul isaloni.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la isaloni. Informatiile despre isaloni cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul isaloni, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la isaloni, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.