Island display

Definitie Island display

In merchandising, produse asezate in afara rafturilor (de obicei, in mijlocul unei alei cu circulatie intensa), in vederea evidentierii si promovarii desfacerilor. Produsele pot fi prezentate pe paleti, in conteinere, standuri rotative etc. V. evidentiere. In cadrul unui suport de presa, anunt publicitar inconjurat de articole redactionale (engl. - solus position, prime position). V. pozitie preferentiala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Island display? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Island display.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Island display. Definitiile termenilor despre Island display cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Island display, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Island display.