ISO 14000

Definitie ISO 14000

Familie de standarde care include standarde si ghiduri privind managementul mediului inconjurator, adica ceea ce face organizatia pentru a minimaliza efectele daunatoare asupra mediului cauzate de activitatea sa.Prin aplicarea cerintelor ISO 14000 rentabilitatea investitiei unei intreprinderi creste datorita:- reducerii costului gestionarii deseurilor- economiei in consumul de materiale si de energie- reducerii costurilor de distributie- imbunatatirii imaginii intreprinderii fata de public si de autoritati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru ISO 14000? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul ISO 14000.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la ISO 14000. Definitiile termenilor despre ISO 14000 cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ISO 14000, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ISO 14000.