15% Reducere pt. orice RCA Ieftin Online si Masina Gratuita la Accident !

BUCURESTI - 1 iulie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Auto, Afaceri, Juridic, Imobiliare

Live site

RCAAutoIeftin.ro a lansat oferte imbatabile la achizitionarea unui RCA online. Compania anunta discounturi de 15% si chiar mai mari pentru orice RCA Ieftin sau Asigurare RCA Calculat si achizitionat prin intermediul siteului si numeroase alte reduceri la revizia masinii, la asigurare de locuita sau asigurarea medicala.

RCA Ieftin

RCA Ieftin = Doar 3 minute ! Daca nu crezi, vino sa calculezi RCA Online si vei obtine garantat cel mai bun pret la o Asigurare RCA !

www.rcaautoieftin.ro

RCAAutoIeftin.ro este un nou jucator pe piata de asigurari RCA Ieftin. Serviciile companiei se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si oricarui conducator auto. Compania tine cont de ultimele schimbari din domeniul RCA Auto, oferind reduceri speciale de pana la 100 RON tinerilor sub 25 de ani care ar putea plati sume mult mai mari pe Asigurare RCA din cauza experientei limitate. „Am reusit sa gasim o modalitate de a oferi reduceri importante tinerilor. Putem spune cu fermitate ca avem cele mai avantajoase oferte de RCA Auto de pe piata din Romania, atat pentru tineri cat si pentru restul de conducatori auto.” A declarat managerul siteului.

Serviciile www.RCAAutoIeftin.ro sunt perfecte pentru persoanele care nu dispun de timpul necesar pentru a merge de la furnizor la furnizor si pentru a cauta cea mai buna oferta. Prin intermediul unui software special si datorita efortului echipei din spatele platformei, www.RCAAutoIeftin.ro gaseste cea mai buna oferta de RCA Ieftin si alte asigurari pentru orice conducator auto. Compania ofera un sistem simplu, in doar cativa pasi, de achizitionare a asigurarilor. Utilizatorul trebuie doar sa completeze formularul de pe site cu date valabile, sa aleaga cel mai bun RCA online si sa astepte livrarea lui rapida chiar acasa.  Livrarea RCA-ului este gratuita.

Serviciile www.RCAAutoIeftin.ro de comparare a tuturor ofertelor de RCA ieftin sunt completate de reducerile oferite la revizia tehnica a masinii, de asigurarea unei masini la schimb in mod gratuit in cazul in care masina dumneavoastra este in service si de oferte excelente pe partea de asigurare locuinta si medicala. Insa cea mai mare provocare propusa de site este egalarea si depasirea oricarei oferte de RCA Auto. Astfel www.RCAAutoIeftin.ro va va oferi intotdeauna un discount mai mare decat orice alta oferta ati gasit pe piata.

Este suficient sa prezentati dovada acelei oferte unui reprezentant www.RCAAutoIeftin.ro si veti primi o oferta de RCA Auto chiar mai buna si fara nici o obligatie. „Este intr-adevar o propunere curajoasa, dar am reusit intotdeauna sa ne tinem de cuvant. Lucram cu numeroase companii de asigurare si avem acces la polite RCA ieftine. In plus avem constant o echipa ce sta la dispozitia clientului si discuta direct cu acesta.” A mai declarat managerul companiei.

Pentru cel mai ieftin RCA Auto din Romania accesati www.RCAAutoIeftin.ro sau contactati unul din reprezentatii companiei la 0722 982 020 sau 0785 972 952, iar pentru a fi sigur ca rezervati cea mai buna oferta, completati formularul live de pe www.RCAAutoIeftin.ro si plasati comanda imediat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-exclusiv-line/15-reducere-pt-orice-rca-ieftin-online-si-masina-gratuita-la-accident