IT eXclusiv raspunde ultimelor provocari din web design, creare site si magazin online, prin realizarea de pagini web pt. platformele mobile

BUCURESTI - 19 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Tehnologie, HoReCa

Cauti o firma de Web Design? Creare site sau magazin online ?

Creare site

Lumea web design -ului este intr-o continua transformare si trebuie sa raspunda provocarilor lansate de producatorii de tehnologie, iar in urmatorii ani, lupta se va da cu siguranta in zona device-urilor mobile.

Agentia IT eXclusiv raspunde acestei provocari prin crearea unei variante mobile pentru paginile web dezvoltate pentru clientii sai, variante care sa ofere intr-un mod facil toate informatiile importante pe ecrane mici.

Fiecare proiect de web design, creare site sau magazin online inseamna o noua provocare pentru a transpune pe un ecran elementele cheie ale unei afaceri, iar aceasta provocare este si mai mare cand ai la dispozitie doar cativa centimetri patrati.

www.itexclusiv.ro acorda o importanta deosebita acestei zone de dezvoltare si programare data fiind utilizarea tot mai raspandita a smartphone-urilor si tabletelor.

Experienta extrem de vasta in crearea paginilor web ne ofera posibilitatea de veni cu solutii pentru clientii nostri dat fiind ca paginile web optimizate pentru smartphone-uri trebuie sa raspunda unui set diferit de criterii fata de paginile clasice: viteza la descarcare si volum de date mult mai redus, acces usor la informatiile utile reducand cat mai mult numarul pasilor parcursi de utilizator sau facilitati privind localizarea.

„Suntem incantati ca acum clientii nostri pot beneficia de o experienta deosebita intrand pe varianta mobile a site-ului nostru. Target-ul pe care il tintim noi este deosebit de sofisticat in zona aceasta de mobile browsing. Vorbim de persoane tinere, deosebit de active, cu putin timp la dispozitie ce au nevoie de informatiile cautate rapid si oriunde s-ar afla, pe drum, la birou, acasa sau in masina. Cu solutia oferita de IT eXclusiv pentru pagina noastra web, produsele si serviciile noastre pot fi usor identificate si comandate chiar si de pe un telefon mobil sau o tableta. ’’

IT eXclusiv este o agentie de web design full service ce ofera clientilor sai servicii complete incepand de la gazduire pagini web pana la crearea strategiei de comunicare online si dezvoltare web punand la dispozitie cele mai noi tehnici de programare, implementare si optimizare SEO, creativitate si mai ales flexibilitate fata de cerintele tot mai sofisticate ale unei piete mature. Serviciile nu se opresc insa aici, IT eXclusiv oferind si mentenanta si servicii post lansare: statistici, optimizare, suport tehnic complet, update-uri solicitate de client datorita schimbarilor cerute de piata.

Compania are in portofoliu numeroase proiecte din cele mai diverse zone ale prezentei online: site-uri de prezentare, optimizare SEO, promovare site-uri Web, magazine online, pagini web mobile si aplicatii de colectare date.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-exclusiv-line/it-exclusiv-raspunde-ultimelor-provocari-din-web-design-creare-site-si-magazin-online-prin-realizarea-de-pagini-web-pt-platformele-mobile