itechsol    

Comunicate de presa si evenimente pe tema itechsol

 • itechsol. Itechsol - solutia pentru confortul tau si siguranta naturii

  itechsol

  Peris, Mures - 9 October 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Nu demult, folosirea energiei regenerabile parea un scenariu rupt dintr-un film de scientce-fiction. Tehnologia si descoperirile in domeniu ne-au demonstrat contrariul. Acum putem transforma caldura in lucru mecanic fara sa mai abuzam de resursele ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mures , itechsol , pompa de caldura

  Vezi toate comunicatele de presa despre itechsol

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul itechsol.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la itechsol. Informatiile despre itechsol cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul itechsol, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la itechsol, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.