ITRental - Inchirieri echipamente MultiMedia, cel mai nou serviciu de la ITLand!

BUCURESTI - 22 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Special pentru clientii sai persoane juridice si fizice straine, precum si pentru clientii persoane juridice si fizice romane, ITLand a initiat un nou segment de servicii: inchirierea echipamentelor video si audio pentru evenimentele speciale sau pentru inlocuirea temporara a aparatului indisponibil!

Raspundem solicitarii clientilor nostri cu o paleta extinsa de oportunitati de inchiriere echipamente: inchiriere proiector (inchirieri videoproiectoare), inchirieri plasme (monitor ecran plasma display tv), inchirieri laptop-uri (notebook-uri), inchirieri ecrane de proiectie, inchirieri telefoane mobile, inchirieri GPS, inchirieri aparate foto digitale etc!

Prin noul serviciu de inchiriere aparatura tehnica, ITLand va asigura ori de cate ori aveti nevoie solutii tehnice complete si de calitate, iar dvs. achizitionati exclusiv timpul de folosinta real!

Acum, succesul evenimentelor dumneavoastra este pe deplin asigurat, iar cheltuielile de achitizie sunt 0!

Avantajele superioare ale sistemului de ITRental de la ITLand:
* perioada de plata = perioada de folosinta efectiva
* discounturi pentru perioade mari de inchiriere sau pentru rezervari in avans
* servicii de garantie, suport tehnic si reparatii asigurate intr-un singur loc
* configurari optime deja realizate si verificate
* posibilitate inchiriere Tehnician IT pentru setari speciale la locul evenimentului
* gama larga de solutii IT complementare dedicate salvarii timpului dvs.

Pentru economie de bani si economie de timp alegeti ITLand!

ITLand ofera un pachet integrat de servicii IT prin echipele sale specializate in: service si mentenanta sisteme si retele IT, realizare si optimizare completa website-uri de prezentare si magazine online, internet de mare viteza si telefonie fixa alternativa, administrare servere complexe!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/itland-multimedia/itrental-inchirieri-echipamente-multimedia-cel-mai-nou-serviciu-de-la-itland