Puterea newsletterului: “SendNOW !“ – software newsletter de la ITLand

BUCURESTI - 5 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Astazi, Newsletter-ul este oficial unul dintre cele mai populare, valoroase si eficiente mijloace de comunicare si promovare online.

ITLand a dezvoltat “SendNOW !“ – software dedicat realizarii si transmiterii de newsletter, alternativa timpurilor actuale la mijloacele clasice de promovare!

Orice informatie dorim sa transmitem, fie de natura comerciala – oferte, promotii etc, fie de natura specializata – noutati juridice, contabil-economice etc sau generala – schimbare sediu, program prelungit etc, solutia de succes este cuprinderea si transmiterea acestei informatii in cadrul unui newsletter.

Beneficii oferite de transmiterea de newslettere:
1. Newsletter - Rentabilitate financiara superioara altor metodele traditionale: newsletter-ul elimina costurile de productie tipografica (volante, flyere, pliante etc), video (spoturi video), radio (spoturi radio), costurile de diseminare etc.

Cat costa realizarea si transmiterea unui newsletter? Care sunt modalitatile de realizare si de transmitere a unui newsletter?
Scrieti-ne acum pe office@itland.ro si veti obtine raspunsul!

2. Newsletter - Versatilitate prin diversitatea informatiei continute: newsletter-ele iau forma complet adaptata a informatiei pe care doriti sa o transmiteti - detalii despre produse, despre servicii, oferte speciale si promotii, lansare de produse noi, lansare de servicii noi, invitatii la evenimente, urari si felicitari de sarbatori, oferte de angajare, informatii generale de ex. schimbarea adresei, noutati legislative etc., orice tip de comunicare este pretabila newsletter-ului.

Care sunt cele regulile unui newsletter de succes?
La ITLand ne consiliem clientii pentru a obtine impreuna cele mai bune rezultate! Contactati ITLand pentru oferta personalizata de transmitere newsletter !

3. Newsletter - Eficienta crescuta: principiul lui Pareto sau regula 20/80 functioneaza si pentru newsletter - newsletter-ele folosesc doar 20% din timpul si eforturile ce trebuie alocate campaniilor de marketing traditional si va genereaza 80% din rezultatele vanzarilor si notorietatea firmei dvs.
Directionarea catre publicul tinta este rapida si sigura, generand astfel rezultate masurabile, imediate si de impact!

Concret – cum masurati si cum cuantificati eficienta newsletter-ului?
Sunati la ITLand acum pentru a afla mai multe detalii – tel. 021.315.64.62/67 !

4. Newsletter - Sinergie cu alte instrumente de marketing: prin link-urile inserate in continutul newsletter-ului veti generata trafic pe site-ul oficial al companiei sau pe site-urile satelit dedicate produselor sau serviciilor dvs. - astfel, intreaga dvs. oferta comerciala afisata pe website va avea de acum o expunere mai larga la publicul tinta, in mod suplimentar expunerii la informatiile continute de newsletter.
Mai mult decat atat, un website cu trafic ridicat va fi recompensat de motoarele de cautare, de ex. Google, prin pozitionarea superioara a acestuia.

Contactati ITLand acum pentru a obine imediat beneficiile canalului de marketing cel mai usor de accesat si cu rezultate maxime – newsletter-ul!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/itland-multimedia/puterea-newsletterului-sendnow-software-newsletter-de-la-itland