DIPLOMA INTERNAȚIONALĂ ITOL ÎN MANAGEMENTUL TRAININGULUI SI AL FORMARII PROFESIONALE – un program unic pe piata educationala romaneasca

BUCURESTI - 6 mai 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ITOL, Institute of Training and Occupational Learning, institut internațional si asociatie profesionala cu rapida crestere internationala, lansează ruta educațional-vocationala de recunoastere profesionala.
De prima certificare europeana - Programul Diploma in managementul trainingului si al formarii profesionale - sunt asteptati sa beneficieze furnizori de training si formatori, consultanti in invatare si dezvoltare organizationala, profesori, educatori, manageri de training sau de resurse umane din toata tara.

”ITOL demareaza pregatirea in Romania a primei promotii de traineri si tutori certificati la nivel european, care vor sustine programele nationale si internationale ale institutului si vor adauga dimensiunea de profesionalizare si credibilitate vocatiei de formator, propriilor contributii la dezvoltarea profesiei si programelor de formare pe care le livreaza” , spune Roxana Mocanu, directorul ITOL pentru Romania.

Strategiile si tehnicile didactice ale programului Diploma… il plaseaza pe cursant in rol central prin trei dimensiuni: individualizare – interactiune - integrare.

Structura curriculara alatura 3 componente:

1.soft (formarea de aptitudini de consultanta si facilitare);
2.practic-aplicativa (un proiect de absolvire aplicativ, aptitudini de livrare - la nivelul urmator) pun participantul in intrecere cu sine insusi pe intreg parcursul invatarii;
3.teoretica (auditul nevoilor de invatare si evaluarea invatarii, planificare operationala si managementul functiunii de training in organizatii, proiectarea programeor de formare conform obiectivelor de invatare agreate).

Invatarea este facilitata de un lector international invitat si de un tutor personal.
Evaluarea participantilor se face dupa standardul ITOL, pe baza contributiilor individuale si colective la aplicatiile practice si a proiectului final de absolvire.
Prima prezentare a programului are loc in Bucuresti, intre 27 mai-31 iulie 2010, in sistem accelerat si se desfasoara in limba romana si engleza.
Participantii obtin de la Institute of Training and Occupational Learning cea mai inalta distinctie profesional-educationala – Membru Licentiat ITOL.

Repere de curriculum, calendar si pret gasiti consultand www.itol.ro, pagina dedicata Trainingului si tutoringului.

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde certificari şi afilieri la corpuri profesionale internaţionale, acreditări de programe de training, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.
Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.
Persoana de contact:
Cristina Tirulnic
Business Development Manager
021-314.88.00/ 021.314.88.01
itol@itol.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/itol-central-eastern-europe/diploma-internationala-itol-in-managementul-trainingului-si-al-formarii-profesionale-un-program-unic-pe-piata-educationala-romaneasca