Poze Iulian

 • Iulian Stanciu, CEO eMAG

  Poza: Iulian Stanciu, eMAG: „Pregatim de Black Friday o surpriza mare, care va demola un mit legat de comertul online din Romania”

 • Urban Iulian - un senator aproape de oameni

  Poza: Urban Iulian - un senator aproape de oameni

 • Brățările Nelson Mandela disponibile online pe pagina de Facebook Nelson Mandela România, prin TheShopPage

  Poza: Brățările Nelson Mandela disponibile online pe pagina de Facebook Nelson Mandela România, prin TheShopPage

 • Un blogger pleacă pentru o lună cu trenul în Europa

  Poza: Un blogger pleacă pentru o lună cu trenul în Europa

 • ”Pictura murala maramureseana”,autor Anca Bratu si ”Piatra in patrimoniul romanesc”, autor Iulian Olteanu - Editura ACS, 2015

  Poza: Două noi titluri de referință pentru patrimoniul românesc, apărute la Editura ACS

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul iulian.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la iulian. Pozele pe tema iulian cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul iulian, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la iulian, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la iulian.