ixina    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ixina

 • ixina. Ixina, liderul european în vânzarea de bucătării complet echipate, deschide showroom in Bucuresti

  ixina

  Bucuresti - 29 October 2015

  Comunicat de Koon Travel Events SRL

  ... ixina Lakeview este primul magazin deschis de liderul european în vânzarea de bucătării complet echipate în România. Kitchen Pro SRL este master-francizorul ce va coordona toată activitatea pe întreg teritoriu geografic al țării, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: electrocasnice , ixina , mobila de bucatarie , lider european

  Vezi toate comunicatele de presa despre ixina

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ixina.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ixina. Informatiile despre ixina cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ixina, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ixina, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.