Jánky Zsolt    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Jánky Zsolt

 • Jánky Zsolt. Zsolt Nagy - ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei:  NU VOI PĂRĂSI MCTI!

  Jánky Zsolt

  Bucuresti - 9 July 2005

  Comunicat de Mobile PR Company

  ... Zsolt Nagy - unul dintre cei mai tineri miniştrii ai Executivului de la Bucureşti a fost, pe 8 iulie, invitatul emisiunii radiofonice „Comunicaţii Mobile”, realizată de Ion Vaciu la Radio ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Jánky Zsolt

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Jánky Zsolt.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Jánky Zsolt. Informatiile despre Jánky Zsolt cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Jánky Zsolt, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Jánky Zsolt, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.