Poze JCI

 • Conferinţa Naţională Anuală a JCI România

  Poza: Conferinţa Naţională Anuală a JCI România

 • JCI Iaşi organizează 2 Conferinţe cu deschidere internaţională

  Poza: JCI Iaşi organizează 2 Conferinţe cu deschidere internaţională

 • Invata sa comunci de la cei mai buni experti in domeniu - Conferinta de Comunicare JCI

  Poza: Invata sa comunci de la cei mai buni experti in domeniu - Conferinta de Comunicare JCI

 • Noul Presedinte JCI Romania 2010 - Marius Alexa, managerul retelei de website-uri Arhipelago

  Poza: Noul Presedinte JCI Romania 2010 - Marius Alexa, managerul retelei de website-uri Arhipelago

 • Asociatia BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA in parteneriat cu asociatia JCI Bucuresti lanseaza proiectul “Business pe bicicleta”

  Poza: Asociatia BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA in parteneriat cu asociatia JCI Bucuresti lanseaza proiectul “Business pe bicicleta”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul jci.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la jci. Pozele pe tema jci cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jci, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la jci, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la jci.