jean-claude juncker    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jean-claude juncker

 • jean-claude juncker. Lansare de carte in prezenta autorului: ''Prima dimineata de dupa. Cum incepe o poveste de dragoste'' de Jean-Claude Kaufmann

  jean-claude juncker

  Bucuresti - 23 May 2007

  Comunicat de Editura HUMANITAS

  ... claude ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre jean-claude juncker

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jean-claude juncker.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jean-claude juncker. Informatiile despre jean-claude juncker cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jean-claude juncker, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jean-claude juncker, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.