Jerico    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Jerico

 • Jerico. Jerico - Seaweed Cream&Mask

  Jerico

  Bucuresti - 2 August 2011

  Comunicat de Creative Ideas

  Insuficient cunoscute și apreciate de către români, algele reprezintă atât un nutrient natural, cât și un agent cosmetic rejuvenant, cu nenumărate efecte benefice pentru organism. Nu degeaba femeile din țările nipone le adaugă în mâncare ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: frumusete , produse cosmetice , jerico

  Vezi toate comunicatele de presa despre Jerico

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Jerico.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Jerico. Informatiile despre Jerico cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Jerico, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Jerico, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.