Top 7 best beaches for this summer - Jet Set Planner

BUCURESTI - 5 iulie 2010

Comunicat tip General in Turism

Asa cum v-ati obisnuit, Jet Set Planner vine si luna aceasta cu cele mai frumoase propuneri pentru vacanta. Vacanta de vara este momentul perfect pentru a va bucura de unele dintre cele mai minunate plaje.

1. Pentru romantici - Mylopotamos, Peninsula Pelion, Grecia

Peninsula Pelion este o zona din nordul Greciei, care se mandreste cu o multime de plaje minunate si cu o lipsa surprinzatoare de aglomeratie. Cea mai frumoasa dintre aceste plaje este Mylopotamos, o fasie de nisip stralucitor, presarata cu mici golfuri albastre pe sub dealurile inalte ale coastei de est.

2. Pentru iubitorii de natura - Donsol, Filipine

Donsol este destinatia perfecta pentru a vedea rechinul balena. In timp ce in alte locuri mai mediatizate, il puteti vedea dupa indelungi cautari, aici, va puteti trezi ca faceti snorkeling printre 3 - 4 astfel de mamifere, care sunt uriase si in acelasi timp complet inofensive.

3. Pentru copii - Plaja Aigua Blava, Spania

Aigua Blava este un loc minunat pentru copii, datorita golfului nisipos marginit de padurea de pini. Varietatea de barci de pescuit, plimbarile cu hidrobicicleta prin pesterile din apropiere si pescuitul in bazinele din piatra reprezinta un plus pentru a face vacanta copiilor si mai atractiva.

4. Pentru aventurieri - Tarifa, Spania

Tarifa se afla in Costa de la Luz, fiind un paradis al surf-erilor. Plajele de aici sunt la fel de minunate ca si cele din Marbella – Costa del Sol, dar aversele puternice de vant i-au tinut departe pe dezvoltatori. In afara orasului maur, se afla o multime de golfuri si fasii intregi de nisip, fara niciun hotel. Aici chiar puteti avea plaja voastra, sau puteti imparti valurile cu windsurf-erii.

5. Pentru iubitorii de petreceri - Playa de las Salinas, Ibiza

In comparatie cu Playa d'en Bossa si Benirras, Playa de las Salinas este singurul loc din Ibiza unde se organizeaza petreceri cu adevarat speciale. Aici se afla cluburile Malibu, Jockey si faimoasele Sa Trinxa: baruri combinate cu cluburi, care se intind pe nisipul fin al plajei.

6. Pentru iubitorii de plaje citadine - Platja de la Marbella, Barcelona

Chiar daca nu este considerata cea mai frumoasa plaja de pe coasta Spaniei, aceasta este una dintre cele mai diversificate din punct de vedere al turistilor. In caldura zilelor de vara, va puteti bucura de o 'expozitie' a frumoaselor domnisoare tatuate in cele mai incitante locuri si de clubberi care se resimt dupa o noapte cu petreceri.

7. Pentru iubitorii de plaje izolate - Ilha Deserta, Faro

In timp ce se afla la doar 20 de minute departare de destinatia preferata pentru city breaks (Faro), Ilha Deserta – fiind una dintre cele 4 peninsule cu nisip natural din laguna Faro – isi merita numele. Explorati nisipul salbatic inainte de a va bucura de un picnic cu migdale si aguardente, pe plaja izolata.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati urmatorul link:

Dumneavoastra va faceti bagajele si noi ne ocupam de toate detaliile legate de calatorie!

Despre JET SET PLANNER

Jet Set Planner a luat fiinta in anul 2007: prima companie a grupului fiind Jet Set Planner - Events, organizator de evenimente corporate. Ulterior s-a dezvoltat compania Jet Set Planner - Travel. Ambele au o abordare noua pe piata din Romania, oferind servicii complet personalizate, in concordanta cu nevoile specifice ale fiecarui client.

Anca Nichifor
Personal Travel Planner
travel@jetsetplanner.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jet-set-planner/top-7-best-beaches-for-this-summer-jet-set-planner