jghaburi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jghaburi

 • jghaburi. Acoperişul Umbrella - Un brand nou predestinat protecţiei!

  jghaburi

  Brasov, Brasov - 6 September 2013

  Comunicat de ROOFART

  După o experienţă de peste 15 ani în conceperea, producerea şi comercializarea sistemelor de preluare a apelor pluviale de pe acoperiş, Compania ROOFART a decis extinderea ariei de activitate şi a investit în achiziţia unei linii de producţ ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tigla metalica , acoperis , roofart , jghaburi , burlane , sisteme pluviale

  Vezi toate comunicatele de presa despre jghaburi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jghaburi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jghaburi. Informatiile despre jghaburi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jghaburi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jghaburi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.