Targ de Sfantul Ilie

BUCURESTI - 16 iulie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Agenţia J'Info Tours organizeaza in parteneriat cu , Comisia de Cultura , Invatamant si Sport a Consiliului General al Municipiul Bucuresti , in data de 20 iulie , Targ de Sfantul Ilie.

Locatia evenimentului in Piata Universitatii, la fantana de langa Universitatea de Arhitectura.

Intre orele 13:00 si 21:00 puteti vizita un Targ de Sf Ilie la care vor participa peste 30 de mesteri cu obiecte din lemn si ceramica; traistute si servete; cosulete impletite manual; tesaturi si cusaturi; icoane pe sticla si lemn;bijuterii ; turta dulce ; magiun ; preparate din branza traditionale etc.

Intre orele 18:00 si 21.00 sunteti invitati la un recital de muzica populara si dansuri populare.

Intrarea la targ si spectacol este liberă.

Va asteptam cu drag si fast,

Despre J'Info Tours

J'Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism in Romania .
Este o agentie de turism care a creat o traditie , principalul obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru clientii sai. Ca o recunoastere a meritelor sale - atat pe plan intern cat si pe plan international agentia a fost distinsa cu:

» \\\'Trofeul International pentru Industria Turistica si Hoteluri\\\' - Madrid 2002 » \\\'Steaua de aur a calitatii\\\' - Geneva 2000 » \\\'Cel mai bun TOUR OPERATOR roman\\\' - Paris
» Premiul revistei Bucharest Business Week \\\'Cea mai dinamica intreprindere mica-mijlocie\\\'
» Locul I in Topul Guvernului Romaniei si Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii pentru performante economico–financiare in domeniul turismului 2001-2003, iar in clasamentul intocmit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei s-a aflat in ultimii 6 ani in TOP-3 (primele trei agentii din Bucuresti si din tara)

Misiunea noastra este sa punem in valoare potentialul romanesc, oferind un standard ridicat al serviciilor. Principalul nostru obiectiv este sa satisfacem necesitatile, exigentele si sperantele clientilor nostri

HRG - PARTENERUL AGENTIEI J\\\'INFO TOURS pentru BUSINESS TRAVEL MANAGEMENT
Principalii beneficiari ai parteneriatului J\\\'Info Tours - HRG sunt clientii nostri care au la dispozitie importante facilitati, printre care: » Asistenta 24 de ore din 24 atat in Romania cat si in exterior

Oferta noastra generala pentru companii:
» rezervari la hoteluri din tara si strainatate
» bilete de avion orice destinatie
» organizari de conferinte, traininguri si intalniri de afaceri
» transferuri la/de la aeroport