JINFO TRAINING sfideaza criza cu solutii concrete

BUCURESTI - 26 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

In contextul crizei economice, firma de consultanta si formare JInfo Training a cunoscut o relansare a cifrei de afaceri. Prin consultanta oferita de JInfo Training multe firme si-au completat bugetul de training pe 2010 prin accesarea fondurilor europene pentru resurse umane. Acum JInfo Training desfasoara pentru acesti clienti cursuri de perfectionare.

Anul trecut piata globala de training a sczut cu cca 50%.

JInfo Training a desfasurat incepand de acum 3 ani, ca parte a grupului JInfo Tours, cursuri interne de vanzari, negocieri, comunicare etc.

JInfo TOURS este singurul tour operator roman cu 20 de ani de activitate continua. Aparut ca o nevoie interna de perfectionare continua, departamentul de Training s-a transformat in firma de sine statatoare.

Dupa o analiza atenta a pietei si a propriei companii, am observat ca acele companii care pun accentul pe eficienta si performanta produselor, serviciilor si personalului sunt liderii detasati ai domeniului respectiv, spune Cristina Irimia, Managing Partner JInfo Training. A mai fost necesar sa facem accesibila finantarea pentru clientii nostri prin bugete UE pentru resurse umane.

Cele mai multe inscrieri le avem pentru lunile ianuarie si februarie, la cursurile deschise ce aduc valoare imediat si conduc la performanta profesionala si personala:

- Curs practic de Management al Crizei - 4-5 februarie
- Curs autorizat de Formator - 5-7 si 12-14 februarie
- Tehnici de vanzare prin telefon - 17-18 februarie
- Curs autorizat Manager de Proeict - 19-21 si 26-28 februarie

JInfo Training ofera consultanta si servicii personalizate clientilor sai corporate, dar si oricarei persoane cu intentia ferma de a-si perfectiona abilitatile in specializari de varf. Cursurile sunt adaptate nevoilor si specificului fiecarei organizatii, respectiv persoane.

Cererea pentru programe de formare va creste, iar companiile care vor apela la acestea urmaresc sa obtina rezultate concrete. JInfo Training isi axeaza oferta pe cursuri pragmatice, cu aplicabilitate imediata.

Despre J'Info Training

Cursurile JInfo Training pregatesc din punct de vedere profesional angajatii si ii ajuta sa se adapteze tuturor situatiilor si sa gaseasca solutii fiabile.
Madalina Danila
Trainer
office@jinfotraining.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jinfo-training/jinfo-training-sfideaza-criza-cu-solutii-concrete