jinga    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jinga

 • jinga. Jinga, Maravela & Asociatii

  jinga

  Bucuresti - 4 July 2013

  Comunicat de SCA JINGA MARAVELA ASOCIATII

  ... jinga & Asociații anunța asocierea cu Gelu Maravela, unul dintre cei mai cunoscuți avocați români de business, cu o experiență de peste 18 ani în domeniul juridic, dintre care 9 ani ca partener ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jinga , maravela , legal services , tax advisory

  Vezi toate comunicatele de presa despre jinga

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jinga.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jinga. Informatiile despre jinga cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jinga, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jinga, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.