jj    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jj

 • jj

  Bucuresti - 5 June 2008

  Comunicat de NEMIRA PUBLISHING HOUSE

  Editura Nemira vă invită vineri, 6 iunie, ora 17.15, la lansarea volumului Despre contractul social, de J.J. Rousseau, în traducerea lui Cătălin Avramescu. Evenimentul va avea loc în studioul TVR din cadrul Bookfest, indicativ 17.87.O dezbatere ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre jj

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jj.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jj. Informatiile despre jj cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jj, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jj, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.