JLO    

Comunicate de presa si evenimente pe tema JLO

 • JLO. Jennifer Lopez

  JLO

  Bucuresti - 9 February 2011

  Comunicat de Millenium Communications

  Jennifer Lopez si Gillette Venus te ajuta sa descoperi zeita din tinePe plan profesional lumea intreaga o cunoaste ca fiind cantareata de succes, actrita, designer, producator TV si muzical, precum si drept o persoana generoasa; pe plan personal est ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jennifer lopez , gillette venus , ambasador , p&g beauty , jlo , zeita , venus

  Vezi toate comunicatele de presa despre JLO

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul JLO.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la JLO. Informatiile despre JLO cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul JLO, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la JLO, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.