Poze Job-uri

 • Selectie si oferta de job-uri

  Poza: Selectie si oferta de job-uri

 • JOBfest ENO – Targ de Job-uri Online National

  Poza: JOBfest ENO – Targ de Job-uri Online National

 • Primul site cu job-uri DOAR din marketing - www.jobinmarketing.ro

  Poza: Primul site cu job-uri DOAR din marketing - www.jobinmarketing.ro

 • Angajatori din Brasov, Bucuresti, Sibiu si Iasi, recruteaza la targul de job-uri pentru ingineri si experti IT - BESTEngineer!

  Poza: Angajatori din Brasov, Bucuresti, Sibiu si Iasi, recruteaza la targul de job-uri pentru ingineri si experti IT - BESTEngineer!

 • Good Jobs Pasajul Universitatii

  Poza: Good Jobs - Targ de Job-uri,consultanta, dezvoltare profesionala si personala Pasajul Universitatii 26-28 Martie Intrare Libera

 • GOOD JOBS, Pasajul Universitatii, 26-28 martie 2012

  Poza: Good Jobs - Targ de Job-uri, consultanta, dezvoltare profesionala si personala - Pasajul Universitatii, 26-28 Martie - Intrare Libera

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul job-uri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la job-uri. Pozele pe tema job-uri cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul job-uri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la job-uri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la job-uri.