jobs4hotels    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jobs4hotels

 • jobs4hotels. Jobs4Hotels - cea mai mare platforma de joburi in industria hoteliera si a turismului

  jobs4hotels

  Oradea, Bihor - 16 April 2015

  Comunicat de Jobs4Hotels Kft

  ... jobs4hotels .ro este singura platforma de joburi din Romania, care targeteaza industria ospitalitatii. La un an de zile de la lansarea pe piata romaneasca, jobs4hotels a depasit 1,000,000 afisari. Serviciile noastre se adreseaza pe de o parte ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jobs4hotels

  Vezi toate comunicatele de presa despre jobs4hotels

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jobs4hotels.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jobs4hotels. Informatiile despre jobs4hotels cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jobs4hotels, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jobs4hotels, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.