Joint Venture

Definitie Joint Venture

Metoda de reducere a riscurilor in care doua firme isi combina fortele de productie sau promoveaza impreuna un produs metoda de penetrare a unei pieti straine in care firma colaboreaza cu o companie locala sub forma unui parteneriat, cu scopul producerii si promovarii produsului pe piata respectiva.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Joint Venture? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Joint Venture.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Joint Venture. Definitiile termenilor despre Joint Venture cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Joint Venture, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Joint Venture.