Jolly-pack

Definitie Jolly-pack

Metoda de preambalare a produselor alimentare, constand in folosirea de tavite sau cosulete drept suport de sustinere si o pelicula/folie termocontractibila pentru anveloparea produselor. Suporturile pot fi simple, alveolare sau compartimentate, confectionate din carton, pasta de celuloza, material plastic etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Jolly-pack? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Jolly-pack.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Jolly-pack. Definitiile termenilor despre Jolly-pack cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Jolly-pack, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Jolly-pack.