Compania Nacional de Danza vine in Romania

BUCURESTI - 4 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti, 1 noiembrie - JT International anunta turneul in Romania al Companiei Nacional de Danza, care va sustine la Bucuresti doua spectacole extraordinare de dans, pe 12 si 13 noiembrie 2004.

Compania Nacional de Danza vine in Romania

Pentru a celebra zece ani de existenta in Romania, JTI a invitat una dintre cele mai prestigioase companii de dans din lume, Compania Nacional de Danza si pe directorul artistic al acesteia, Nacho Duato. Spectacolele se desfasoara sub egida “Intalnirile JTI”, eveniment in cadrul caruia au fost prezente la Bucuresti si alte companii de dans renumite: Bejart Ballet si Tango Pasion.

Despre JT International Romania

Nacho Duato este considerat cel mai talentat coregraf al noului val, numele sau fiind adesea mentionat alaturi de cele ale maestrilor sai, Maurice Bejart si Jiri Kylian. Duato este si unul dintre cei mai premiati dansatori si coregrafi, printre distinctiile acordate numarandu-se Golden Dance Arad (1987), Benois de la Danse (2000), National Dance Award (2003), Golden Medal for the Merit in Fine Arts (1988), L’Ordre des Arts et des Letrres (1995).

In cei 14 ani de cand conduce Compania Nacional de Danza, Nacho Duato a reusit sa imprime o noua personalitate acestei companii, aducand-o in prim-planul dansului international. Spiritul latin, spontaneitatea si caracterul inovator sunt cateva dintre caracteristicile companiei spaniole, care adopta stilul contemporan, fara insa a neglija principiile dansului clasic.
Spectacolele Companiei Nacional de Danza vor avea loc in Sala Mare a Teatrului National, in zilele de 12 si 13 noiembrie, la orele 19:00. Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a teatrului si la www.ebilet.ro.

Producatorul evenimentelor este Fundatia Art Production.

Parteneri media: Televiziunea Romana, Europa FM si Evenimentul Zilei.

JTI Romania Departmentul Corporate Affairs
Tel: 021 - 204 3111
Fax: 021- 204 3100

alina.mihail@jt-int.com