Judgment Sample

Definitie Judgment Sample

Etalon non-probabil folosit pentru a strange date primare intr-o cercetare de marketing etalonul este ales dintre cei pe care cercetatorul ii considera potriviti subiectului. Vezi Probability Sample (etalon probabil) Non-Probability Sample (etalon non-probabil).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Judgment Sample? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Judgment Sample.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Judgment Sample. Definitiile termenilor despre Judgment Sample cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Judgment Sample, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Judgment Sample.