jumping    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jumping

 • jumping. Jumping Electron

  jumping

  Cluj - Napoca, Cluj - 14 June 2012

  Comunicat de Finmouse S.R.L.

  jumping Electron, joc dezvoltat și publicat de Finmouse - mobile software development a fost lansat ieri pe platforma Android , în store-ul oficial Google Play. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: romania , android , joc , mobil , jumping , electron , finmouse

  Vezi toate comunicatele de presa despre jumping

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jumping.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jumping. Informatiile despre jumping cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jumping, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jumping, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.