jupitercity    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jupitercity

 • jupitercity. Liviu Baltoi

  jupitercity

  Bucuresti - 28 May 2015

  Comunicat de ANY MEDIA DEVELOPMENT SRL

  Unul dintre cele mai vizitate centre comerciale din Arges, Jupiter City Shopping Center, se alatura clientilor FreeWiFi® si, implicit, celor care aleg sa se promoveze eficient si cu succes. Asta deoarece FreeWiFi®, este un instrument de marketing d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: freewifi.ro , any media , jupitercity

  Vezi toate comunicatele de presa despre jupitercity

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jupitercity.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jupitercity. Informatiile despre jupitercity cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jupitercity, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jupitercity, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.