Poze Juridica

  • Program concret candidat decan COLTUC MARIUS VICENTIU – 2015-2019. Lansare aplicatie ”Cum ar fi daca”

    Poza: Program concret candidat decan COLTUC MARIUS VICENTIU – 2015-2019. Lansare aplicatie ”Cum ar fi daca”

  • Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor-magistrat-procuror de cariera, cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate.

    Poza: Curs intensiv de weekend pentru admiterea la Magistratura si INM - Proba juridica: 6 iulie - 18 august 2013

  • www.AvocatulRoman.ro: portal de consultanta juridica personalizata marca Rentrop&Straton

    Poza: www.AvocatulRoman.ro: portal de consultanta juridica personalizata marca Rentrop&Straton

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul juridica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la juridica. Pozele pe tema juridica cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul juridica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la juridica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la juridica.